Binnenkort verkrijgbaar!

NIEUWS

Hoera! Het Iets gaat naar Zuid-Korea!

Deze diashow vereist JavaScript.

Luister hier naar de uitzending Spitstijd van Radio Noordholland die aandacht besteedde aan de lancering van Het Iets. Voor wie het gemist heeft: Het begint na 10 minuten. KLIK HIER VOOR DE UITZENDING

Uitzending 14 december, Radio NH: een nieuw interview over kinderen en rouw op Radio Noord-Holland, start na 42 minuten.
Indirecte aanleiding Het Iets (8+) dat onlangs verscheen… Uitzending terugluisteren – NH Radio

Reviews

De winnaar van het Grote Geluk

“In dit boek is er een positieve draai gegeven aan dit onderwerp, het kinderlijke perspectief waarbij genieten van het leven centraal staat, maakt het minder zwaar. De zwart-wit illustraties zijn vrolijk, bevatten humor en vullen het verhaal goed aan. Het verhaal leest vlot weg en bevat naast de illustraties ook de nodige humor. Bron: Kinderboekenjournaal Een lach op je gezicht gegarandeerd, voor lezers vanaf 10 jaar.”

Bron: Kinderboekenjournaal

”Een jeugdroman over jezelf zijn. Het boek is in vrolijke en creatieve stijl geschreven.”
Bron: NBD Biblion

Het iets

“Klein, indringend en filosofisch getint verhaal, ongeveer 35 tekstbladzijden in vrij kleine letter gedrukt, dat vooral als voorleesverhaal tot zijn recht komt. Diverse paginagrote potloodtekeningen in zwart-wit sluiten goed aan bij de sfeer. Het boek kan prima als uitgangspunt dienen bij een gesprek over verdriet, gemis en rouwverwerking. Een gevoelig en gelaagd verhaal, gegoten in een fantasievol frame.”

Bron: NBD Biblion

“Een lief verhaal over een zwaar onderwerp met een mooi einde. En dat voor een vriendelijke prijs.
“Het schreeuwde niet en het schuurde het niet. Het was er gewoon. En Frederick vond het goed.” Voor kinderen vanaf groep 5.

Ik las het begin voor: Voorgelezen stukje

Bron: Onderwijsenzo

Plastic Fantastic

“Spannend, Grappig, Leerzaam.”

“Mooi uit deze tijd, mooi vormgegeven.”

Bron: Lezers

 

Avonturen van Glas

“In Avonturen van Glas neemt schrijfster Lorena Veldhuijzen je mee naar een wereld die je niet voor mogelijk had gehouden. Dit boek prikkelt je fantasie en laat je geloven in de kracht van dromen en ideeën. De verbeeldingskracht van het boek is groots en van elke pagina spat de taalpret. Lorena Veldhuijzen laat in haar debuut zien dat ze een geheel eigen stijl heeft en daarmee zet ze zichzelf op de kaart als kinderboekenschrijfster. En natuurlijk alle lof voor het feit dat ze ervoor gekozen heeft ( voor het eerst in Nederland en Europa !) om haar boek in twee lettertypes uit te geven. Dankzij het lettertype van Christian Boer, is dit geweldige boek daarom ook leesbaar voor dyslectische kinderen.”

Bron: een lezer

“Wat een prachtig verhaal!! Het eerste boek waardoor mijn 12-jarige dochter eindelijk inziet dat lezen wel degelijk leuk kan zijn. Het is een meeslepend verhaal van over Kaspar die in zijn lievelingsboek terecht komt.”

Bron: een lezer

"Zijn wie je bent, dat is de weg naar jouw dromen.
En naar jouw verhaal dat jij hier op aarde
te vertellen hebt.''

Lorena